Solceller til strø – Sæt din el-måler I bakgear

Tarup Smedie vil også med på den store energibølge der lige nu skyller ind over hele landet. Alle vil & kan åbenbart sælge & montere solceller.

Vi gør det fordi en af vores faste leverandør af varmepumper & kedler www.viessmann.dk er kommet til Danmark med et førsteklasses produkt som er monteret i årevis syd for grænsen.

Vi har allerede her i 2012 monteret de første solvarmeanlæg, følg med senere under “projekter 2012 menuen” & vi giver næsten dagligt tilbud på solcelle anlæg så dette er en udvikling vi forventer os meget af.

Din garanti for et produkt der holder er faste underleverandører til montage af anlægget, vi bruger altid www.jcj-elservice.dk hvis taget er dårligt og evt skal repareres inden fangerne monteres bruger vi altid www.toemrer-aarslev.dk når vi monterer solceller.

Samtidig er vi jo selv et blikkenslagerfirma så hvis det er skiffer tag eller lign. er det jo alligevel os du skal have fat i.!

Ring på 65 97 24 70 & tryk 1 for Kasper Rasmussen eller send en mail på mail@tarupvvs.dk som er vores mand der sælger fangerne, så arrengerer han et møde hvor Viessmann kommer med ud & beregner netop deres anlæg & fortæller dem om skatteregler mm. Det er helt uforpligtende & gratis, det eneste du skal gøre er at lave en kop kaffe.